Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736946251

Amistoso (Int., RC) 736946251 Información oficial sobre el partido 736946251 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 9 - 8 PeterOHanrahaHanrahan Alineación oficial del equipo 'PeterOHanrahaHanrahan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 0 PeterOHanrahaHanrahan Alineación oficial del equipo 'PeterOHanrahaHanrahan' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miestrella f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Caio Ribeiro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Miestrella va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paken Garabieta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Joshua Rouard va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Benchomo Vidal Moragas, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 3.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Miestrella aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Arsentijus Gruničas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 109 Minuto 116 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Joshua Rouard després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de PeterOHanrahaHanrah Mihail Shopov, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 4 - 5.
  • 111 Minuto 117 (Gol por el centro): Paco Melones s'emportà una gran ovació del públic local al minut 117, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Benchomo Vidal Moragas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Miestrella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paco Melones, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Miquel Sala va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Caio Ribeiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Ivan Sotirov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arsentijus Gruničas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Majed Soyoye.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bogdănel Hognogi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Miestrella, Paken Garabieta, col·locà la pilota just a les mans d'en Ivan Sotirov. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miquel Sala anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Miestrella.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Miestrella Paco Melones, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ivan Sotirov. El marcador continuava 7 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Miestrella, Benchomo Vidal Moragas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Eberhard Kindle anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Miestrella.

PeterOHanrahaHanrahan

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador visitant Veselin Kanev va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 26 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): PeterOHanrahaHanrah va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kiril Penev, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Georgi Penev que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Goran Kashalúkov de PeterOHanrahaHanrah va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): PeterOHanrahaHanrah va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 73. Kiril Penev va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): PeterOHanrahaHanrah va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Yordan Dobrev va quedar-se sol davant el porter Matthias Gadeyne, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de PeterOHanrahaHanrah Georgi Penev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matthias Gadeyne es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Kiril Penev de PeterOHanrahaHanrah va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Georgi Nikolaev de PeterOHanrahaHanrah, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matthias Gadeyne en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ivan Sotirov de PeterOHanrahaHanrah va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de PeterOHanrahaHanrah Todor Shopov va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Matthias Gadeyne va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 8 - 8
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mihail Shopov va xutar fora per a PeterOHanrahaHanrah, el marcador es va quedar igual: 9 - 8, ja es veia a venir!