Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736946024

Amistoso (Int., RC) 736946024 Información oficial sobre el partido 736946024 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 3 - 2 Molodizhnyj tourism Alineación oficial del equipo 'Molodizhnyj tourism' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 3 - 0 Molodizhnyj tourism Alineación oficial del equipo 'Molodizhnyj tourism' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alcover

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Alcover equilibrava la balança al minut 43. En Mauro Giribaldi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 110 Minuto 63 (Gol de falta): Una falta al minut 63 va proporcionar un lliure directe al Alcover. Jani Sihvo va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Corria el minut 90 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Przemysław Domaros, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Mauro Giribaldi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alcover se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Jonas Manzer quasi marca en una jugada assajada de córner que Josep Anton Mansachs havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jonas Manzer del Alcover ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Alcover per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Giribaldi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Adrian Guleama no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Molodizhnyj tourism

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a mtourism prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Havrylo Serebrennikov.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 50 minuts de joc, Žaibas Nekrošis, corrent com un esperitat, superà primer Josep Anton Mansachs per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mtourism, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Žaibas Nekrošis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.