Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736945726

Amistoso (Int., RC) 736945726 Información oficial sobre el partido 736945726 en Hattrick

14.08.2024 08:00:00

Dersen KTF Alineación oficial del equipo 'Dersen KTF' en el partido 0 - 5 sardinero racing club Alineación oficial del equipo 'sardinero racing club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dersen KTF Alineación oficial del equipo 'Dersen KTF' en el partido 0 - 2 sardinero racing club Alineación oficial del equipo 'sardinero racing club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dersen KTF

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Kemal Yılmaz va estar a punt d'empatar per a Dersen quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nauzet Ruiz Melendez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dersen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Saadettin Ogül va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Abdullah Agah va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

sardinero racing club

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Christian Messi va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Gabriel Medina Abascal va augmentar l'avantatge de S.rancing. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Christian Messi de S.rancing. va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 44.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del S.rancing. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adrian Cerek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Christian Messi va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a S.rancing..

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vilijonas Kulakas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rastko Vlajković va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Adalvan de Lucena de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Tutku Doruk Alpagu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Christian Messi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.