Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736944230

Amistoso 736944230 Información oficial sobre el partido 736944230 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido 3 - 1 Santa Bárbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Bárbara CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido 3 - 1 Santa Bárbara CF Alineación oficial del equipo 'Santa Bárbara CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valkyria

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Valkyria contenien la respiració mentre en Julen Centurión s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Valkyria sabia com jugar al contraatac, i al minut 55, Eloy Iraola va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Josep Maria Tur va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 40, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Ramon Taronger sempre els tira per la dreta i en José Tartas, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gumersindo Santaballa de Valkyria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Santa Bárbara CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Zaldubi Soroko va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bárbara la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Charles Niederkorn va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jofre Urizar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thomas Scherer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Andreu Bellver va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zaldubi Soroko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thomas Scherer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Andreu Bellver quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Charles Niederkorn quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Jofre Urizar va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Charles Niederkorn de Bárbara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.