Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736938857

Amistoso (Int.) 736938857 Información oficial sobre el partido 736938857 en Hattrick

14.08.2024 21:55:00

MigalhasF.C. Alineación oficial del equipo 'MigalhasF.C.' en el partido 4 - 4 Losdelhuerto Alineación oficial del equipo 'Losdelhuerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MigalhasF.C. Alineación oficial del equipo 'MigalhasF.C.' en el partido 2 - 3 Losdelhuerto Alineación oficial del equipo 'Losdelhuerto' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,7 % 59,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MigalhasF.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Reinaldo Martins la va rematar Antero Narciso amb una magnífica volea que va fer pujar per a MigalhasF.C. el 1 - 0.
  • 100 Minuto 48 (Gol de falta): Fernando Jerez va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 48.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Carlos Manuel facilitava les coses al MigalhasF.C. amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, MigalhasF.C. aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Carlos Manuel va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonathon Frame va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Carlos Manuel va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antero Narciso de MigalhasF.C. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantino Marujo de MigalhasF.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Losdelhuerto

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Abdettawab Houssami que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Ñuño Barahona de Losdelhuerto va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a Losdelhuerto l'avantatge per 1 - 3. Claudi Ras en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Losdelhuerto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ñuño Barahona, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Rossend Corbera de Losdelhuerto va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.