Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736937103

Amistoso (Int., RC) 736937103 Información oficial sobre el partido 736937103 en Hattrick

14.08.2024 11:50:00

Glorieux Awaiians de la Baie de Yoff F.C. Alineación oficial del equipo 'Glorieux Awaiians de la Baie de Yoff F.C.' en el partido 6 - 0 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Glorieux Awaiians de la Baie de Yoff F.C. Alineación oficial del equipo 'Glorieux Awaiians de la Baie de Yoff F.C.' en el partido 4 - 0 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
Tiene suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glorieux Awaiians de la Baie de Yoff F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Samory Aïdara, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): G.A.B.Y. va augmentar la diferència quan Manuel Ayora no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Manuel Ayora va augmentar la diferència de G.A.B.Y. a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a G.A.B.Y. i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 37 minuts de joc. Mentre en Manuel Ayora el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de G.A.B.Y. al minut 64, que va llançar ajustat al pal en Manuel Ayora. 5 - 0 pels locals.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Bocar Sane va demostrar la seva experiència quan al minut 84 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 6 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Albiñana al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iba Taleb va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Samory Aïdara de G.A.B.Y. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Calamaresensutinta CF

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iba Taleb haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Calamaresensutinta al minut 77.