Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736936789

Amistoso (Int., RC) 736936789 Información oficial sobre el partido 736936789 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido 5 - 3 Køgenserne Alineación oficial del equipo 'Køgenserne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido 0 - 1 Køgenserne Alineación oficial del equipo 'Køgenserne' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shalke_temeto

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): shalke_temeto va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Juan Larra la va transformar en el 1 - 2.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Juan Esteban Jiménez Rota va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, shalke_temeto, al minut 57. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 142 Minuto 93 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Larra de shalke_temeto va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de shalke_temeto, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Manolo Montero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Alfonso Barrero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a shalke_temeto.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Urtzi Petrikorena de shalke_temeto va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de shalke_temeto Gabriel Gombau, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Leon Toftlund. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Juan Esteban Jiménez Rota de shalke_temeto, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Leon Toftlund en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

Køgenserne

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Erland Brock-Madsen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Sofus Düring va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a KG'erne.
  • 162 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Albert Ágoston va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 98.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Carlos Aulacio al minut 37.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Sofus Düring, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 92 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Albert Ágoston, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erland Brock-Madsen de KG'erne es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mike Rohden de KG'erne va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de KG'erne Leon Holst va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de KG'erne, Mike Kruse, col·locà la pilota just a les mans d'en Giorgio Carmignani. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Erland Brock-Madsen va xutar fora per a KG'erne, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!