Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736936771

Amistoso (Int., RC) 736936771 Información oficial sobre el partido 736936771 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido 5 - 6 Fc Rhade International Alineación oficial del equipo 'Fc Rhade International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido 3 - 0 Fc Rhade International Alineación oficial del equipo 'Fc Rhade International' en el partido
Tiene suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ferdinando Toccaceli va deixar patent la seva inexperiència al minut 39, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i David Font va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Sporting ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Neruda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Ignacio Idoyeta gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, David Font gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pier Carlo Musci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Neruda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Atanas Sokolov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Pier Carlo Musci va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Font va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Cadalso va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Pier Carlo Musci va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En Jesús Neruda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Neruda de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ignacio Idoyeta de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pier Carlo Musci en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sporting, Jesús Neruda, col·locà la pilota just a les mans d'en Pier Carlo Musci. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jaume Server anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Sporting.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sporting Iván Artaraz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pier Carlo Musci es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Julio Cisneros va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.

Fc Rhade International

Goles Goles

  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Giovanni Maria Della Valle que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de International van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ernest Demich va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Cornelius Gabrielsen de International va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Cieszymir Och va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Erich Meister de International va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de International, Gregor Bötsch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jette van Assen de International, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fermí Barrot en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de International, Šime Oštarić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.