Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736936107

Amistoso (Int., RC) 736936107 Información oficial sobre el partido 736936107 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 0 - 7 FK Pardaugavas Gani Alineación oficial del equipo 'FK Pardaugavas Gani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 0 - 2 FK Pardaugavas Gani Alineación oficial del equipo 'FK Pardaugavas Gani' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BruJoS de Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Hospitalet van sortir al contraatac al minut 59, però Patrice Wassi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Jaime Lasa de Hospitalet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jaime Lasa va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FK Pardaugavas Gani

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Gani va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Rūdis Rozenfelds-Rožlauks va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 21 pels visitants. En Rūdis Rozenfelds-Rožlauks va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andrea Morelli sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 26 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Gani va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Rūdis Rozenfelds-Rožlauks va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Gani va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Abel Diepenbrock.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Gani, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Rūdis Rozenfelds-Rožlauks va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Abel Diepenbrock va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Nereo Turnes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrea Morelli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Eugenio Camisassa de Gani va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Abel Diepenbrock, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gani va quedar sense poder incrementar el seu marcador.