Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736934892

Amistoso (Int., RC) 736934892 Información oficial sobre el partido 736934892 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido 8 - 9 El Facumillo fc Alineación oficial del equipo 'El Facumillo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido 3 - 0 El Facumillo fc Alineación oficial del equipo 'El Facumillo fc' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wolfkaiser FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Tao Stappers de Wolfkaiser va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Wolfkaiser va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Rioja ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 102 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Wolfkaiser a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gervasio Gregorio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazario Foncueva.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Wolfkaiser Tao Stappers, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Edward Troncoso. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Wolfkaiser Ilurdo Aldaola va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Arnis Skrade-Skradāns va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Wolfkaiser Connor Laffineur no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edward Troncoso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Gervasio Gregorio de Wolfkaiser, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edward Troncoso en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raúl Lambau de Wolfkaiser anava molt fort i col·locat però Edward Troncoso no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En David Mir anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Wolfkaiser.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Zeno Porta de Wolfkaiser, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edward Troncoso en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Wolfkaiser Isa Hadad Ramahy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edward Troncoso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de Wolfkaiser Nazario Foncueva no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edward Troncoso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 058 Minuto 141 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manuel Rioja de Wolfkaiser va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

El Facumillo fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sergio Gorcoa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Federico Tilleni va estar a punt de posar per davant a Facumillo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Lambau va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Facumillo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Bazzi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Carlos María Totti de Facumillo li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Raúl Lambau posant el 1 - 2 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Blas Douek de Facumillo va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Facumillo, Sócrates Alloatti, col·locà la pilota just a les mans d'en Raúl Lambau. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Facumillo, Pablo Oliva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Benicio Capaguindegui de Facumillo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edward Troncoso va xutar fora per a Facumillo, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Facumillo, Martin Pablo Nascio, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Fernando Bazzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Facumillo.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Sergio Gorcoa de Facumillo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl Lambau en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): En Sergey Chebotar anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 8 per a Facumillo.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): El jugador de Facumillo, Federico Tilleni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.