Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736934660

Amistoso (Int., RC) 736934660 Información oficial sobre el partido 736934660 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Chente83 Alineación oficial del equipo 'Chente83' en el partido 3 - 4 Atletico Green W Alineación oficial del equipo 'Atletico Green W' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chente83 Alineación oficial del equipo 'Chente83' en el partido 1 - 5 Atletico Green W Alineación oficial del equipo 'Atletico Green W' en el partido
Tiene suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chente83

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Angel Velev va acabar en una passada genial cap al jugador de Chente83 Giampiero Giuntinelli, que va marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de Chente83 van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Leonardo Prada augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Angel Velev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chente83, un peu providencial d'en Kai Niemiaho va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Leonardo Prada va sorprendre Ion Guşetu amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Danilo Spagnoli va ser clau en la jugada d'atac de Chente83 al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Leonardo Prada, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Atletico Green W

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Jonny Butler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atletico, Igor Krosman, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Atletico va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Tadeusz Pałczak va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Bartłomiej Browarski de Atletico va marcar de penal l'empat al minut 78.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vratislav Malý que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Christopher Neumayr va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 42 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Igor Krosman va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Igor Krosman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.