Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736934624

Amistoso (Int., RC) 736934624 Información oficial sobre el partido 736934624 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Selección Aragonesa de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Selección Aragonesa de Fútbol' en el partido 2 - 3 FC VIEWERS Alineación oficial del equipo 'FC VIEWERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Selección Aragonesa de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Selección Aragonesa de Fútbol' en el partido 2 - 1 FC VIEWERS Alineación oficial del equipo 'FC VIEWERS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,0 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selección Aragonesa de Fútbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nicolae Catrinoi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Selección prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Miguel Humaña va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

FC VIEWERS

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Acosta marqués l'empat. Al minut 31 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Albert Tworek va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 67.
  • 171 Minuto 111 (Gol por el centro): Amb 111 minuts jugats, Marek Zimmer de VIEWERS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Ariël Stanus quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dániel Utasi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VIEWERS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bartłomiej Staniszewski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.