Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736931894

Amistoso (Int.) 736931894 Información oficial sobre el partido 736931894 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 5 - 0 Rubber Ring Alineación oficial del equipo 'Rubber Ring' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 3 - 0 Rubber Ring Alineación oficial del equipo 'Rubber Ring' en el partido
Tiene suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bereschit FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Libero Biancato, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bereschit es posava per davant!
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Germà Sistaré, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Eduard Maench va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de Cristian Bordes sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de Bereschit a 4 - 0.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Libero Biancato era molt més ràpid que el defensa Pankracy Szumny. Al minut 47, el jugador de Bereschit va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Valladares va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Nguyễn Trực va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Libero Biancato, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Bereschit ho intentava per la dreta per mitjà de Eduard Maench, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Paleologo de Bereschit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rubber Ring

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rubber van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arnau Sala-Vivé va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Rubber sortien al contraatac. La falta llançada per Nguyễn Quang Tuấn va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Rubber van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Arnau Sala-Vivé des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Đặng Công Bằng de Rubber va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Hjalmar Lisby, el jugador de Rubber va ser expulsat al minut 53.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Đặng Công Bằng se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.