Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736930088

Amistoso (Int., RC) 736930088 Información oficial sobre el partido 736930088 en Hattrick

14.08.2024 06:30:00

Chaos Maniak Alineación oficial del equipo 'Chaos Maniak' en el partido 0 - 4 BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chaos Maniak Alineación oficial del equipo 'Chaos Maniak' en el partido 0 - 2 BueN RoLLiTo Alineación oficial del equipo 'BueN RoLLiTo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaos Maniak

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Maniak, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Waqqas Janahi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Dway Ko Moe Kyaw de Maniak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BueN RoLLiTo

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RoLLiTo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Globi Krattiger.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Julio Figueruela va superar per velocitat Ye Nay San per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Dan Ţaga de RoLLiTo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 74.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Passaven 77 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dan Ţaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): En Juan Marín Martínez, al minut 4 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Lars Ericsson el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Globi Krattiger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de József Mázi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Samuel Milanos de RoLLiTo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.