Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736929618

Amistoso (Int., RC) 736929618 Información oficial sobre el partido 736929618 en Hattrick

14.08.2024 23:55:00

Fanático Sport Club Alineación oficial del equipo 'Fanático Sport Club' en el partido 3 - 4 Gremio de los Pastores'89 Alineación oficial del equipo 'Gremio de los Pastores'89' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fanático Sport Club Alineación oficial del equipo 'Fanático Sport Club' en el partido 1 - 4 Gremio de los Pastores'89 Alineación oficial del equipo 'Gremio de los Pastores'89' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanático Sport Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Maurício Antônio Mendonça, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Fanático Claudinho Regagnin va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Patricio Generes va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maurício Antônio Mendonça ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fanático es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Maximiliano Rosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fanático se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Antônio Bértolo de Fanático va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Gremio de los Pastores'89

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 12 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ekhi Matategi marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Pastores89 van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 63, quan Rafael García de Lavín va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 164 Minuto 84 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 84 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Pastores89. Felipe Decamps el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 173 Minuto 108 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 108, quan Balázs Jeck va posar els visitants Pastores89 per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): El Pastores89 va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 5 amb un llançament de falta perillós. En Felipe Decamps però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Balázs Jeck quasi aconsegueix empatar per Pastores89 al minut 30, però Pedro Vinícius Cotiara va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Ekhi Matategi va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pastores89 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelouahhab Guessouss, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Es duien 97 minuts de partit jugats quan Patricio Generes va estar a punt de posar per davant a Pastores89 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Vinícius Cotiara va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Rafael García de Lavín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 102 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ekhi Matategi de Pastores89 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.