Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736929353

Amistoso (Int.) 736929353 Información oficial sobre el partido 736929353 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Gabichuela Alineación oficial del equipo 'Gabichuela' en el partido 4 - 2 Inter Vina Alineación oficial del equipo 'Inter Vina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gabichuela Alineación oficial del equipo 'Gabichuela' en el partido 3 - 0 Inter Vina Alineación oficial del equipo 'Inter Vina' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gabichuela

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Gabichuela s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Alberto Merino per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Uku Lill facilitava les coses al Gabichuela amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 32 gràcies a la jugada de Rohan Williams, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Uku Lill va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Jesús Gallinas gairebé va marcar per a Gabichuela des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Federico Moro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Kazimierz Głaz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fryderyk Pokrant. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lasko Muskildi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Federico Moro de Gabichuela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Inter Vina

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Joachim Nordsee que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 139 Minuto 20 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Stefan von Rekowski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Soriano Lucas per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2