Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736928663

Amistoso 736928663 Información oficial sobre el partido 736928663 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 4 - 7 Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido 5 - 6 Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Jermaine Hofmeijer va donar a Corrala un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Axel Goffin, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Passat el minut 71 de joc, Axel Goffin facilitava les coses al Corrala amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Als 84 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Corrala va acabar amb la pilota als peus de Józef Farat que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Esteban José Sepúlveda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Rojalons Revolution

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Arsenio Ventosa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Als 43 minuts de partit, Alejandro Fernández de Revolution va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Lorenzo Zaldos va pentinar un córner cap al segon pal que Alejandro Fernández va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, Revolution es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Mathias Edelmann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Achiel Sheftel va ser l'anotador del 3 - 5.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Revolution va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mauro Galdeano, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 6.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Achiel Sheftel, que va ser qui va marcar 4 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Achiel Sheftel de Revolution va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.