Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736928283

Amistoso (Int., RC) 736928283 Información oficial sobre el partido 736928283 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Los Pinonitos Alineación oficial del equipo 'Los Pinonitos' en el partido 4 - 1 Mahti Mursut Alineación oficial del equipo 'Mahti Mursut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pinonitos Alineación oficial del equipo 'Los Pinonitos' en el partido 3 - 1 Mahti Mursut Alineación oficial del equipo 'Mahti Mursut' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pinonitos

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, Pinonitos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Khachig Sarkisyants va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Heikki Vuohijoki de Pinonitos, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Vladimir Nekrasov, corrent com un esperitat, superà primer Simon Lindkvist per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Pinonitos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Heikki Vuohijoki, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pinonitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexander Ordóñez en un 1 contra 1 amb el porter Giani Avrigeanu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Vladimir Nekrasov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Pinonitos ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Vandelvira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Khachig Sarkisyants, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolf Becker-Hussong.

Mahti Mursut

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Sami Mantere va posar els visitants Mursut per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mursut va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sami Mantere va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Arsi Hyvämäki la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Mursut havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Bernartin Mar Bravo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mursut al minut 70.