Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736924608

Amistoso (Int., RC) 736924608 Información oficial sobre el partido 736924608 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido 4 - 3 FC Joekalad Alineación oficial del equipo 'FC Joekalad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido 3 - 2 FC Joekalad Alineación oficial del equipo 'FC Joekalad' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,2 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rallys new team

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Rallys, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Antonio Benítez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Dan-Alex Gurzu conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rallys contenien la respiració mentre en Antonio Benítez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Rallys va ser Manuel Bombín.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Nicolás Mestizo va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Antonio Benítez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rallys.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Nicolás Mestizo de Rallys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicolás Mestizo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Miguel Garat va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Bombín.

FC Joekalad

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Joekalad al minut 33. Jo Massaer va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jo Massaer va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 en Fernando Mota va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Andres Idasaar al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Joekalad van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Denis Morozikhin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andres Idasaar de Joekalad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Andres Idasaar va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.