Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736922986

Amistoso (Int., RC) 736922986 Información oficial sobre el partido 736922986 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 3 - 2 Deportivo Elena Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 4 - 1 Deportivo Elena Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camarero Soto

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Marcelino Guitio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Corria el minut 64 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Salva Sarabia, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Camarero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Dávila va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Aybar va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Federico Jorge Seoane va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Deportivo Elena

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Matthias Rosegger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportivo, Adrián Casterá, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors de Deportivo no defallien en cap moment. Producte d'això, en Pedro Cavalli va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adrián Casterá de Deportivo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Dario Zingale que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Adrián Casterá va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Mohamed Maaiz Fazeel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sorin Obretin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sorin Obretin.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sorin Obretin es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.