Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736922550

Amistoso (Int., RC) 736922550 Información oficial sobre el partido 736922550 en Hattrick

14.08.2024 12:25:00

Flanagan Town Alineación oficial del equipo 'Flanagan Town' en el partido 4 - 2 Dutch Fubar Alineación oficial del equipo 'Dutch Fubar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flanagan Town Alineación oficial del equipo 'Flanagan Town' en el partido 2 - 0 Dutch Fubar Alineación oficial del equipo 'Dutch Fubar' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flanagan Town

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Uge Matas de Flanagan va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Iván Valladares que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats van embogir quan en Iván Valladares va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Flanagan.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Guillermo Rivero Ruiz es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Flanagan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iván Valladares des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Flanagan va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Guillermo Rivero Ruiz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bora Bölükbaşı va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Ventimilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Rivero Ruiz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Rivero Ruiz de Flanagan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Dutch Fubar

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 30 minuts Silvian Poştea va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Dutch seguien lluitant fins al final. Al minut 61, fruit d'aquests esforços, Ntinos Dandoulakis va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Ntinos Dandoulakis va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dutch va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Alberto Silveira va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvian Poştea de Dutch va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.