Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736922004

Amistoso (Int.) 736922004 Información oficial sobre el partido 736922004 en Hattrick

14.08.2024 23:10:00

UCODenimG Alineación oficial del equipo 'UCODenimG' en el partido 2 - 3 Shanghai SIPG F.C. Alineación oficial del equipo 'Shanghai SIPG F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UCODenimG Alineación oficial del equipo 'UCODenimG' en el partido 2 - 2 Shanghai SIPG F.C. Alineación oficial del equipo 'Shanghai SIPG F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UCODenimG

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del UCODenimG amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Avery Post en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de Christian Busch va arribar a Hans-Erik Olesen, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Shanghai SIPG F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 26 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Utpal Chatterjee va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Enrique Doz se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 26 per a Shanghai.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 64, quan Kai Pollux va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Sergio Escauriaza de Shanghai va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Shanghai va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Ramón Henríquez va quedar-se sol davant el porter Globi Brüniger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Shanghai creava perill des de la dreta al minut 49, però en Globi Brüniger, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cornel-Nicolae Ţaţă desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Shanghai va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Hipólito va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Tío Sánchez de Shanghai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.