Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736920500

Amistoso (Int.) 736920500 Información oficial sobre el partido 736920500 en Hattrick

14.08.2024 14:15:00

EFC.LIVERPOOL Alineación oficial del equipo 'EFC.LIVERPOOL' en el partido 3 - 0 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EFC.LIVERPOOL Alineación oficial del equipo 'EFC.LIVERPOOL' en el partido 3 - 2 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,8 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFC.LIVERPOOL

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ReDsI va ser Vito Panato.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): ReDsI va augmentar la diferència quan Luis Diaz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan ReDsI va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Davor Čače des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Luis Diaz gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Alvise Morgia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ReDsI.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Eloy Juncal gairebé va marcar per a ReDsI des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Sergio Rey-Martínez de ReDsI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The legend of Dokan

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Eugenio Arias va estar a punt de posar per davant a legend amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Farid Peyrovani va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Mikel Araluzea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Rafael Manuel de León de legend, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugenio Arias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.