Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736916238

Amistoso (RC) 736916238 Información oficial sobre el partido 736916238 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

Opuntia Magic I Alineación oficial del equipo 'Opuntia Magic I' en el partido 2 - 1 Kobe United Alineación oficial del equipo 'Kobe United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Opuntia Magic I Alineación oficial del equipo 'Opuntia Magic I' en el partido 2 - 0 Kobe United Alineación oficial del equipo 'Kobe United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Opuntia Magic I

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Opuntia van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 51 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Henk van Katwijk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mick Dijke de Opuntia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Capmany de Opuntia es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Martín Martínez Pérez de Opuntia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44 del partit, Ramón Capmany de l'equip Opuntia, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mick Dijke se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Bautista Carreto de Opuntia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Martín Martínez Pérez de Opuntia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Juan Bautista Carreto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adolfo Escama va xutar fora per a Opuntia, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Opuntia Henk van Katwijk, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Óscar Orán. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Javier Ibaigane de Opuntia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Óscar Orán en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.

Kobe United

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesús Prieto va fer al minut 5 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ilari Iturrain, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Saturdi Arrate va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Rodríguez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dino Weening va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de United i 0 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de United, Saturdi Arrate, col·locà la pilota just a les mans d'en Dino Weening. El marcador: 1 - 0.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Ilari Iturrain no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Dino Weening encara el va fer més i el marcador va situar-se 1 - 1 per a United.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Óscar Orán xutant per a United va fer anar la pilota just on la volia, però Dino Weening, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rex Moerland de United anava molt fort i col·locat però Dino Weening no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.