Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736916110

Amistoso (RC) 736916110 Información oficial sobre el partido 736916110 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 1 - 4 Manchegos Returns Alineación oficial del equipo 'Manchegos Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 1 - 4 Manchegos Returns Alineación oficial del equipo 'Manchegos Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlTravesaño

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alfonso Armada era molt més ràpid que el defensa Robert Trepka. Al minut 36, el jugador de AlTravesaño va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Manolo Armada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AlTravesaño.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José María Nogues! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a AlTravesaño per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Darius Gaspà, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En José María Nogues, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manolo Armada va ser clau en la jugada d'atac de AlTravesaño al minut 54, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alfonso Armada, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Yebra de AlTravesaño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Manchegos Returns

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Carlos Saltor que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb 80 minuts jugats, Tommi Oijala de Manchegos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Romà Marxuach va augmentar l'avantatge de Manchegos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Romà Marxuach de Manchegos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horst Huster de Manchegos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Julian Ziegler de Manchegos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.