Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736913554

Amistoso (Int.) 736913554 Información oficial sobre el partido 736913554 en Hattrick

14.08.2024 09:45:00

Terézváros FC Alineación oficial del equipo 'Terézváros FC' en el partido 1 - 3 TERAPÍA F.C. Alineación oficial del equipo 'TERAPÍA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terézváros FC Alineación oficial del equipo 'Terézváros FC' en el partido 3 - 0 TERAPÍA F.C. Alineación oficial del equipo 'TERAPÍA F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terézváros FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Terézváros contenien la respiració mentre en Taye Akin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en László Csorba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Dominik Pap gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joaquín Gorospizcar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gyula Valastyán va fer una magnífica centrada, però la rematada de Duarte David va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Terézváros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dominik Pap no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Terézváros Taye Akin quasi va assolir l'empat al minut 75 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Gyula Valastyán va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Harald Sailer de Terézváros va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dominik Pap de Terézváros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Joel Lukambil de Terézváros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TERAPÍA F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Aravo Brancos va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TERAPÍA. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Emanuel Vopařil xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Tarık Arıkuşu va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a TERAPÍA. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oskar Arpasi va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Javier Manuel Valle, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Antonio Barros Aguado de TERAPÍA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dirk Osred es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aravo Brancos de TERAPÍA es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.