Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736911858

Amistoso (Int., RC) 736911858 Información oficial sobre el partido 736911858 en Hattrick

14.08.2024 06:45:00

Fruits Alineación oficial del equipo 'Fruits' en el partido 3 - 4 Fozeros Alineación oficial del equipo 'Fozeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fruits Alineación oficial del equipo 'Fruits' en el partido 2 - 3 Fozeros Alineación oficial del equipo 'Fozeros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fruits

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Fruits aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Octávio Henrique va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Vilhelm Olofsson sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Octávio Henrique marcar el 2 - 1 per al Fruits.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Als 42 minuts, Vilhelm Olofsson va ampliar l'avantatge de Fruits amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): En Jouko Tähkänen, al minut 29 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Yehia Diab el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Octávio Henrique de Fruits va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 80 minuts, en Rubén Muñoz Sánchez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jouko Tähkänen de Fruits va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fozeros

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Fozeros agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Václav Laurin amb mestria.
  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Fozeros van mostrar una bona compenetració quan al minut 47 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jan Vallmaña va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador visitant Adnane Amini va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 70 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alexandru Defta quedar desmarcat i marcar per a Fozeros al minut 79. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de 郁 (Yu) 发强 (Faqiang) van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Vilhelm Olofsson a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Hipòlit Orobitg de Fozeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.