Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736910987

Amistoso (RC) 736910987 Información oficial sobre el partido 736910987 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido 3 - 1 Balboa Glories Alineación oficial del equipo 'Balboa Glories' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los figthing dreamers Alineación oficial del equipo 'los figthing dreamers' en el partido 2 - 0 Balboa Glories Alineación oficial del equipo 'Balboa Glories' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los figthing dreamers

Goles Goles

  • 110 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21, figthing van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Jeremy Eastly va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 124 Minuto 100 (Gol de penalti): Corria el minut 100, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. figthing s'avançava en el marcador després que en Jeremy Eastly xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 110 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jeremy Eastly va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 110 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Arquimedes Rossette del figthing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el figthing va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mohammad Zare'ei no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): figthing enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Horaţiu Todeasă va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Suresh Jhagad va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Juan Luis Gurmendi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): figthing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 94, quan 梁 (Liang) 晓林 (Xiaolin) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Suresh Jhagad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Balboa Glories

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gil Viel va acabar en una passada genial cap al jugador de Glories Francisco Draper, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Gil Viel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Glories que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.