Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736910718

Amistoso 736910718 Información oficial sobre el partido 736910718 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 4 - 7 Txukun Lakua 05 Alineación oficial del equipo 'Txukun Lakua 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Lentiscar C.F Alineación oficial del equipo 'El Lentiscar C.F' en el partido 4 - 1 Txukun Lakua 05 Alineación oficial del equipo 'Txukun Lakua 05' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lentiscar C.F

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Franz Woransky trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Walid El Moallem va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lentiscar van tornar a saltar d'alegria al minut 86. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Obiajulo Tlou que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 6.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Lentiscar va reduir el marcador al minut 88 a 4 - 7 quan Laureano Ribeiro va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lentiscar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Laureano Ribeiro tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Lentiscar va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Radosław Strąkowski va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 79. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Laureano Ribeiro la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Txukun Lakua 05

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Raúl Lauria quedar desmarcat i marcar per a Txukun al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en César Nevers de Txukun va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Lillebror Bredmar s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Raúl Lauria, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 3.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Daniel Giménez Soller va augmentar l'avantatge de Txukun a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Prudencio Hilera va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Yanes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 6. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Willman Balseca de Txukun va entrar per l'escaire. El marcador es posava 3 - 7 per als visitants al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Robert Strava de Txukun va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Daniel Giménez Soller al minut 69 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, César Nevers de Txukun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Prudencio Hilera de Txukun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.