Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736910553

Amistoso (RC) 736910553 Información oficial sobre el partido 736910553 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

piltrafilla Alineación oficial del equipo 'piltrafilla' en el partido 4 - 2 Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
piltrafilla Alineación oficial del equipo 'piltrafilla' en el partido 2 - 2 Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piltrafilla

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 27 minuts de joc, Armando Rivas Rocafull, corrent com un esperitat, superà primer José Julián De Sábato per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vito Fuentes de piltrafilla va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): piltrafilla s'avançava al marcador al minut 93, després d'un rebot que va caçar en Joan Lluís Giné per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de piltrafilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vito Fuentes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Joan Lluís Giné de piltrafilla va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El piltrafilla va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Branco Lansink la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Gruny, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Québec TI

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): El Dániel Lehel va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Québec. 0-1.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Québec prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José Julián De Sábato.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Ingvald Rian va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Artur Sabartrés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jimmy Morell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 98 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Axlor Bordaberri va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 60 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Marcin Wolańczyk sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!