Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736909396

Amistoso 736909396 Información oficial sobre el partido 736909396 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Naranja Mecanica 1974 Alineación oficial del equipo 'Naranja Mecanica 1974' en el partido 1 - 2 Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Naranja Mecanica 1974 Alineación oficial del equipo 'Naranja Mecanica 1974' en el partido 4 - 0 Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naranja Mecanica 1974

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, István Somodi va pentinar un córner cap al segon pal que Hafizou Faidine Attoumane va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Luciano Martín Olmos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Luciano Martín Olmos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Hafizou Faidine Attoumane gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Jiménez Zotes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Mecanica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Serhii Besedin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Jiménez Zotes.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en István Somodi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Springfield UE

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El porter de Springfield va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Agustí Aubach va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): En Abel Davalillos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Springfield, un peu providencial d'en Manuel Torroba va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Springfield van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Màxim Forroll va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Abel Davalillos va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Springfield va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Màxim Forroll va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Olaso de Springfield va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Davalillos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.