Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736909183

Amistoso 736909183 Información oficial sobre el partido 736909183 en Hattrick

14.08.2024 12:05:00

Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 4 - 3 Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 2 - 1 Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasion Jienense

Goles Goles

  • 114 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de 13 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Jienense, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Licínio Delfim de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Licínio Delfim al minut 33, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Jienense i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Pio Ciabucchi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Jienense, un peu providencial d'en Delmiro Oliver va situar el 3-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Jienense va augmentar la diferència quan Pio Ciabucchi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Andrea Mennella gairebé va marcar per a Jienense des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Licínio Delfim, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Delmiro Oliver va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Alioum Ngoh una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Moritz Schurr va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Slobijan, A.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ulf Ranquist que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Slobijan,.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raúl Gutiérrez de Slobijan, es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Slobijan, sabia com jugar al contraatac, i al minut 88, Jaime Alberto Ramos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Ulf Ranquist va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gigio Dal Pont va estar atent i va desviar la pilota a córner.