Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736908855

Copa 736908855 Información oficial sobre el partido 736908855 en Hattrick

14.08.2024 12:30:00

Asturies Alineación oficial del equipo 'Asturies' en el partido 8 - 7 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asturies Alineación oficial del equipo 'Asturies' en el partido 2 - 2 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturies

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Noe Pestana va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Asturies va ser 林 (Lam) 哲民 (Zhemin).
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julio César Duvanca ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Asturies es posava per davant 3 a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pavle Hristojević es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Asturies, Gabi Dan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Riley Cartwright de Asturies va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Asturies 慎之助 (Shinnosuke) 白木 (Shiraki) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): 林 (Lam) 哲民 (Zhemin) va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Pavle Hristojević anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Asturies.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Noe Pestana va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.

Club Deportivo Naval

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sergi Duran va anar directament als peus de Martín Molina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Ceballos-Zuñiga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Martín Molina el va rematar Alberto Varela amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11 de partit, Martín Molina de CD Naval va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Martín Molina va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Diego Jolís, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tomàs Lliberós. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Sergi Duran per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 90, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 207 Minuto 94 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Mauro García de Alcaraz de CD Naval no va ser gol per ben poc.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): Martín Molina va xutar magistralment una falta al minut 97 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martín Molina de CD Naval va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Martín Molina de CD Naval, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marvin Jocelyn en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Oriol Juancomartí de CD Naval va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Marvin Jocelyn s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Enrique Susa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a CD Naval.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de CD Naval Mauro García de Alcaraz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marvin Jocelyn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Diego Jolís de CD Naval va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CD Naval Arsèni Solé, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marvin Jocelyn. El marcador continuava 8 - 7.