Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736908817

Copa 736908817 Información oficial sobre el partido 736908817 en Hattrick

14.08.2024 12:15:00

Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 0 - 1 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amics del futbol Alineación oficial del equipo 'Amics del futbol' en el partido 2 - 0 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics del futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de futbol tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Lucas Bourel ho va intentar al minut 14 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): El futbol se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 40, en Mihovil Prešnjak va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de futbol la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Béla Stúber.

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Suso Buendía va posar els visitants Badboys per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Suso Buendía va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ali Dabbagh va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): José Manuel Fumero va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 27, però no s'esperava que en Marciano Iniesta, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucas Canalejas de Badboys es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Suso Buendía de Badboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Próspero Villascuerna de Badboys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Suso Buendía se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.