Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736906738

Amistoso 736906738 Información oficial sobre el partido 736906738 en Hattrick

07.08.2024 12:05:00

Real Mascachapas Alineación oficial del equipo 'Real Mascachapas' en el partido 4 - 5 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Mascachapas Alineación oficial del equipo 'Real Mascachapas' en el partido 1 - 6 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
Tiene bastante suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mascachapas

Goles Goles

  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mascachapas van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Stefano Troio en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els seguidors del Mascachapas van tornar a saltar d'alegria al minut 64. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Kaspar Chevalier que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Mascachapas va reduir el marcador al minut 90 a 4 - 5 quan Gian Carlo Marcolin va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Pablito Balompié España

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Pablito agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alex Sandro Primavesi amb mestria.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Bolívar Aguinaga va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Pablito.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 48, Pablito va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alfredo Murillo.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Bolívar Aguinaga de Pablito va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Dino Caddi es va complicar la vida al minut 61 intentant esquivar Norberto Sendoya en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Mascachapas, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 4 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dino Caddi va augmentar l'avantatge de Pablito a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Pablito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Alfredo Murillo va quedar-se sol davant el porter Ariel Osiak, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Monath Senasinghe de Pablito es va guanyar la targeta groga merescudament.