Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736906539

Amistoso (RC) 736906539 Información oficial sobre el partido 736906539 en Hattrick

07.08.2024 12:20:00

Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido 4 - 1 pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido 7 - 2 pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Verdiblanca

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Ado Raun va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Verdiblanca, al minut 50. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Renato Arume, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Verdiblanca.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ionuţ Florea va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ado Raun de Verdiblanca va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

pescadilla fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raúl Guixós que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a pescadilla.
  • 125 Minuto 56 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jordi Oliveras va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Federico Bañueta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Sánchez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Lastur Bortari de pescadilla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lastur Bortari va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raúl Guixós la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de pescadilla havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jordi Oliveras de pescadilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Guixós de pescadilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.