Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736902164

Amistoso (Int.) 736902164 Información oficial sobre el partido 736902164 en Hattrick

07.08.2024 15:20:00

INTER DAOULAS Alineación oficial del equipo 'INTER DAOULAS' en el partido 3 - 5 Víkingur Stokkseyri Alineación oficial del equipo 'Víkingur Stokkseyri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
INTER DAOULAS Alineación oficial del equipo 'INTER DAOULAS' en el partido 1 - 5 Víkingur Stokkseyri Alineación oficial del equipo 'Víkingur Stokkseyri' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTER DAOULAS

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): DAOULAS, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Damien Launay per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): DAOULAS va augmentar la diferència quan Damien Launay no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Olivier Simon la va rematar Kévin Louvard amb una magnífica volea que va fer pujar per a DAOULAS el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Olivier Simon va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Christoph Mieke el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Debacker. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Víkingur Stokkseyri

Goles Goles

  • 152 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Stokkseyri va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Vadim Kononyuk va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ralph Howarth va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Stokkseyri va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 39.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Reynir Elíasson de Stokkseyri marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Vadim Kononyuk de Stokkseyri va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Ulises Céspedes va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Stokkseyri.