Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736901843

Amistoso (Int.) 736901843 Información oficial sobre el partido 736901843 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 3 - 5 BFC Dynamo Husten Alineación oficial del equipo 'BFC Dynamo Husten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 1 - 3 BFC Dynamo Husten Alineación oficial del equipo 'BFC Dynamo Husten' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuk-chaka

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Antonio Irabien de chuk-chaka, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): chuk-chaka va aconseguir el 2 - 0 quan Bernie Guiamat va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 57, Quim Massanas de chuk-chaka empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Pablo Chiripa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Marcos Villarán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Hristo Kalchev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

BFC Dynamo Husten

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): BFC Dynamo van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 40 quan Alberto García Sala sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Dininho Brisolla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Miklós Böcz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de BFC Dynamo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Amadou Niang va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BFC Dynamo va ser finalitzada des de l'esquerra per Mario Armada al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Davide Musoni va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. Morten Foss es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 5. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Miklós Böcz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BFC Dynamo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Morten Foss, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.