Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736899442

Amistoso (Int.) 736899442 Información oficial sobre el partido 736899442 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

Antxo FT Alineación oficial del equipo 'Antxo FT' en el partido 0 - 5 Dutchmonkey Alineación oficial del equipo 'Dutchmonkey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antxo FT Alineación oficial del equipo 'Antxo FT' en el partido 0 - 3 Dutchmonkey Alineación oficial del equipo 'Dutchmonkey' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antxo FT

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Olmos Ribas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dutchmonkey

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Dutchmonkey Lorenzo Bleijenberg va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Alan van Oudenallen va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Alan van Oudenallen conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-3
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alan van Oudenallen de Dutchmonkey l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 66 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Gavril Fortov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 5 per a Dutchmonkey.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Noel Christian Knotek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Besuschi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Sebastian Zaradkiewicz de Dutchmonkey no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, David Besuschi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sander Burger es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Zaradkiewicz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dutchmonkey va quedar sense poder incrementar el seu marcador.