Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736898828

Amistoso (Int., RC) 736898828 Información oficial sobre el partido 736898828 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

WarCry F.C Alineación oficial del equipo 'WarCry F.C' en el partido 6 - 8 PFC Almaty United Alineación oficial del equipo 'PFC Almaty United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WarCry F.C Alineación oficial del equipo 'WarCry F.C' en el partido 2 - 1 PFC Almaty United Alineación oficial del equipo 'PFC Almaty United' en el partido
Tiene mucha potra 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WarCry F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 20 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de WarCry van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Benjamin Larisch en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): WarCry equilibrava la balança al minut 28. En Ignacio Abrain, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Garay de WarCry, després de 53 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Ignacio Abrain va augmentar l'avantatge de WarCry a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Benjamin Larisch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): WarCry van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Diego Zotes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Sérvulo Rioja es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Al minut 95 es va veure una gran oportunitat per a WarCry per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sérvulo Rioja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WarCry va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Huyarramendia va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Barbarie després que el jugador de WarCry li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 92 (Tarjeta roja directa): Al minut 92 en Buenaventura Meléndez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sérvulo Rioja de WarCry, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniil Belash en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Ivan Orteu de WarCry va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Huyarramendia de WarCry va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): A en Diego Zotes de WarCry li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Daniil Belash posant el 6 - 7 a l'electrònic.

PFC Almaty United

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Almaty va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mechislav Shurmin la va transformar en el 0 - 1.
  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Hans Pieter Verpoucke entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Almaty, un peu providencial d'en Mikhail Shishakov va situar el 0-2 al panell digital.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Mikhail Shishakov va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Almaty va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 79.
  • 163 Minuto 91 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luka Ponomaryov va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 91 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Semen Potolov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 4, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giancarlo Decandia al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Almaty va estar a punt de marcar quan Vladislav Kriško va fer una passada impressionant a Kaltay Elibay, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stanislav Prutskov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Almaty va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 111, quan Meirambek Abdrakhmanov va quedar-se sol davant el porter Víctor Mañas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanislav Prutskov de Almaty es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikhail Shishakov.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Almaty, Mikhail Shishakov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Giancarlo Decandia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Semen Potolov va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Almaty a la tanda de penals: 5 - 7!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Meirambek Abdrakhmanov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 8 per a Almaty.