Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736897339

Amistoso (Int., RC) 736897339 Información oficial sobre el partido 736897339 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

Laia FC Alineación oficial del equipo 'Laia FC' en el partido 2 - 0 Bees Football Club Alineación oficial del equipo 'Bees Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laia FC Alineación oficial del equipo 'Laia FC' en el partido 2 - 0 Bees Football Club Alineación oficial del equipo 'Bees Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laia FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 52, en Frank Strange del Laia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Benja Miankindrazana que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 54 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Laia. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luis Jesús Alpízar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Errodrigo Aos del Laia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts disputats, Paul Burt gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Théophile Perrin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Luis Jesús Alpízar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Laia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabon Asolo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bees Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Football van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Ianis Baudry no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Ildefons Fericle, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Chafik Adhouma no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luke Lepaul va deixar a Connor Hodsall assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Johnny Lathe va sortir per sobre el travesser.