Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736896254

Amistoso 736896254 Información oficial sobre el partido 736896254 en Hattrick

07.08.2024 12:05:00

Yonkos De Neda Alineación oficial del equipo 'Yonkos De Neda' en el partido 1 - 3 Bufalos de Durham Alineación oficial del equipo 'Bufalos de Durham' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yonkos De Neda Alineación oficial del equipo 'Yonkos De Neda' en el partido 0 - 2 Bufalos de Durham Alineación oficial del equipo 'Bufalos de Durham' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yonkos De Neda

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Yonkos al minut 85. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Daniel Artzi va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Yonkos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Hermann-Albrecht von Rüden va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Milton van Rossem de Yonkos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Bufalos de Durham

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Jacob-Jan Broers va posar els visitants Bufalos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Jacob-Jan Broers des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Claudiu Dejică va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Bufalos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Youssef Ghenima de Bufalos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 10 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jacob-Jan Broers es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Adjona Rufach va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 71, però no s'esperava que en Albert Düsel, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Gašpar Rezić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Egaña va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Bufalos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jacob-Jan Broers s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.