Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736885936

Amistoso (Int., RC) 736885936 Información oficial sobre el partido 736885936 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

Galaxia Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Galaxia Fútbol Team' en el partido 2 - 3 Overvik FK Alineación oficial del equipo 'Overvik FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galaxia Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Galaxia Fútbol Team' en el partido 2 - 0 Overvik FK Alineación oficial del equipo 'Overvik FK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia Fútbol Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): GFT s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Baltasar Caparrós per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del GFT contenien la respiració mentre en Pedro Javier Alacid s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Mañero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Luis Mañero del GFT ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Óscar de Aragón va sortir molt desviat al minut 33.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de GFT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ricart Girvent va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Luis Mañero va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Baillo de GFT es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Overvik FK

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bertel Stampe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 25.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 67, quan Arve Sandsmark va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Overvik va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 72. Mirco Reich va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Yannik Andreas Moro quasi marca en una jugada assajada de córner que Yetvart Garabedyan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.