Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736880768

Amistoso (RC) 736880768 Información oficial sobre el partido 736880768 en Hattrick

06.08.2024 20:10:00

kanarianlintu balleriinat Alineación oficial del equipo 'kanarianlintu balleriinat' en el partido 5 - 7 FC presidentti Alineación oficial del equipo 'FC presidentti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kanarianlintu balleriinat Alineación oficial del equipo 'kanarianlintu balleriinat' en el partido 3 - 2 FC presidentti Alineación oficial del equipo 'FC presidentti' en el partido
Tiene suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,7 % 28,1 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kanarianlintu balleriinat

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del kanarianlintu contenien la respiració mentre en Stephan Fleischer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Niko Muraja, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. kanarianlintu es posava per davant!
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): kanarianlintu, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Otso Niemimäki per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): kanarianlintu va augmentar la diferència quan Markus Puisto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Henri Pieniniemi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ville Dimitrow la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El kanarianlintu ho intentava per la dreta per mitjà de Otso Niemimäki, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Jari Lammi gairebé va marcar per a kanarianlintu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Henri Pieniniemi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Juuso Lattu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Niko Osola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC presidentti

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Devon Yung que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Devon Yung marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Markus Puisto no va poder aturar Devon Yung de presidentti, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 75 el 5 - 3.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Auno Hellgren va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per presidentti en aconseguir el 5 - 4.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Devon Yung va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 5 - 5.
  • 171 Minuto 115 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 115, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Norbert Rieß es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 5 - 6.
  • 184 Minuto 116 (Gol de penalti): Passaven 116 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Pål Solvik va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Antti-Jussi Rantapelkonen va fer una estirada espectacular al minut 63, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jari Ung.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Es duien 107 minuts de partit jugats quan Auno Hellgren va estar a punt de posar per davant a presidentti amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antti-Jussi Rantapelkonen va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sakari Tapio de presidentti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.