Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736877060

Amistoso (Int., RC) 736877060 Información oficial sobre el partido 736877060 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 4 - 6 LKS Orzeł Koty Alineación oficial del equipo 'LKS Orzeł Koty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 5 - 6 LKS Orzeł Koty Alineación oficial del equipo 'LKS Orzeł Koty' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.B Barça

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Xabier Chaián, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de F.C.B van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jorge Raúl Gojenola en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Jorge Raúl Gojenola va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jorge Rubia, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 4 - 6 per a F.C.B.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 1 (Ocasión de penalti): F.C.B va gaudir d'un penal a favor al minut 1, però el jugador Xabier Chaián va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Narciso Ferrari.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hernesto Macías.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Carles de F.C.B va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LKS Orzeł Koty

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mirosław Ulikowski va acabar en una passada genial cap al jugador de Orzeł Janusz Gruchała, que va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Adam Kęski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Frantz Ørskov va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Orzeł.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Orzeł es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Adam Kęski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Orzeł l'avantatge per 3 - 5. Frantz Ørskov en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): En Atanas Boyanov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Orzeł, un peu providencial d'en Mirosław Ulikowski va situar el 3-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Frantz Ørskov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.