Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736876279

Amistoso (Int., RC) 736876279 Información oficial sobre el partido 736876279 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 0 - 5 FC Brikett Alineación oficial del equipo 'FC Brikett' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 0 - 10 FC Brikett Alineación oficial del equipo 'FC Brikett' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord Moldivor F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Lluís Grabulosa va marxar per velocitat al minut 58 i va fer una passada de la mort a Răzvan Blăjan, però aquest va fallar.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Moldivor va estar a punt de marcar quan Hedoi Allo va fer una passada impressionant a Lluís Grabulosa, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Àlex Pla s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Răzvan Blăjan.

FC Brikett

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marcos Lissa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 16 minuts, el tirador de faltes del Brikett va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Allan Luuk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Seppo Vedenpää, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Marcos Lissa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jaak Külaase va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Allan Luuk va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Brikett quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jaak Külaase va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raigo Võsu de Brikett va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Marcos Lissa de Brikett va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.