Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736874763

Amistoso (Int.) 736874763 Información oficial sobre el partido 736874763 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

real voltar Alineación oficial del equipo 'real voltar' en el partido 0 - 2 Kőbányászok Alineación oficial del equipo 'Kőbányászok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real voltar Alineación oficial del equipo 'real voltar' en el partido 1 - 1 Kőbányászok Alineación oficial del equipo 'Kőbányászok' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real voltar

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jacobo Gómez es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 29, però el porter va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de voltar, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Jacobo Gómez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Georgi Búchvarov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): voltar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Franklin Palacios va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Kőbányászok

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jaroslav Chylík va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jaroslav Chylík va augmentar l'avantatge de Kőbányászok a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Thieß Gabor va xutar magistralment una falta al minut 30 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ştefan Ciocănea de Kőbányászok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.