Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736874415

Amistoso (Int., RC) 736874415 Información oficial sobre el partido 736874415 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

catanya 2009 Alineación oficial del equipo 'catanya 2009' en el partido 2 - 0 Sparta Bouráci B Alineación oficial del equipo 'Sparta Bouráci B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
catanya 2009 Alineación oficial del equipo 'catanya 2009' en el partido 4 - 0 Sparta Bouráci B Alineación oficial del equipo 'Sparta Bouráci B' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catanya 2009

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): catanya va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Luciano Maraspin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abraham del Llano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a catanya.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): catanya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Ródez en un 1 contra 1 amb el porter Govaart Moelans, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Fausto Amato del catanya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luciano Maraspin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Abraham del Llano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Freddy Aguillón de catanya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): catanya van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Luciano Maraspin no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luciano Maraspin.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Luciano Maraspin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Sparta Bouráci B

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Marek Chrząszcz va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Jan Ročeň va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Bouráci va estar a punt d'empatar al 42 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marek Chrząszcz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 64, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benjamin da Várzea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carey Jack des de l'esquerra.