Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736872227

Amistoso (Int.) 736872227 Información oficial sobre el partido 736872227 en Hattrick

06.08.2024 18:30:00

VfB Osterkamp 86 Alineación oficial del equipo 'VfB Osterkamp 86' en el partido 2 - 3 Branca BCN Alineación oficial del equipo 'Branca BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VfB Osterkamp 86 Alineación oficial del equipo 'VfB Osterkamp 86' en el partido 5 - 1 Branca BCN Alineación oficial del equipo 'Branca BCN' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Osterkamp 86

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Roman Tröger, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Osterkamp es posava per davant!
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 53, Matthies Niklas de Osterkamp empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Osterkamp van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Matthies Niklas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Osterkamp va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Haiko Armanski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Haiko Armanski del Osterkamp ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Haiko Armanski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Joakim Brömmelhaus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Osterkamp se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Matthies Niklas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tijmen Bacuna.

Branca BCN

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Pedro Ignacio Suárez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Manuel Acerete Guillén de Branca va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Branca Pedro Ignacio Suárez va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Corroto va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 15. En Manuel Acerete Guillén va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Branca va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arne Pamer va desviar el xut final de 李 (Li) 康良 (Kangliang) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Branca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Acerete Guillén va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baasandorj Damdinsuryn de Branca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.