Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736869883

Amistoso (Int.) 736869883 Información oficial sobre el partido 736869883 en Hattrick

07.08.2024 08:00:00

MaxaC FC Alineación oficial del equipo 'MaxaC FC' en el partido 2 - 2 Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MaxaC FC Alineación oficial del equipo 'MaxaC FC' en el partido 2 - 0 Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaxaC FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Merter Okaygün va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 51.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Corria el minut 56, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. MaxaC s'avançava en el marcador després que en Jonas Fabio Buranich xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Jonas Fabio Buranich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hüseyin Sünnetçi va rematar alt.

Peña Genfis

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Gonzalo Requesens va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En Nikolay Delev va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gonzalo Requesens la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Genfis va estar a punt de marcar quan Pablo Verdes va fer una passada impressionant a Ralph Gangl, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Genfis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nikolay Delev va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Daniel Bello va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Genfis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nikolay Delev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.